Home / KROPSBEHANDLINGER

DYBDERENS AF RYG (45 min.)
En perfekt behandling til alle der oplever irriteret eller belastet hud på ryggen. Behandlingen inkluderer dybde peeling efterfulgt af udrensende tang-maske som hjælper huden med at komme over stress og holde sig ren og klar i længere tid. Behandlingen afsluttes med specielle urtestempel massage.

Tip! behandlingen i kombination med infrarød varme øger effekten af behandlingen.
Infrarød varme ifm. ansigts- eller kropsbehandling: 200 kr

500 kr


Mind Body & soul massage,
er en blid Energi Massage Massagen, hvor kroppens energier kommer i bevægelse. Denne form for massage, giver dig både god energi og en dejlig afslapning, også hvis du har svært ved at slappe af. Både fysisk og mentalt.
Massagen hjælper med at afbalancere energierne i de 3 forskellige energi systemer, som findes i kroppen. Mind Body & soul massage, er meget mere end blot en massage, det er en healende massage, som frigør blokeringer. Massagen løsner op for de spændinger, som kan ligge gemt i din krop. Den løsner også op for de spændinger, der blokerer for det naturlige mentale energiforløb i din psyke.
I massagen, masserer jeg både ansigt, nakke og hovedbund.
Under behandlingen vil du ligge på et infrarød varmetæppe, som på fantastisk vis, understøtter massagens effekter.
Vi starter med et fodbad, for at få jordforbindelse og ro i kroppen. Under fodbadet, har vi tid til en god og personlig samtale, om dine behov. Hos Mig i ShoRoom vil jeg gøre alt for at du kan føle dig tryg og omfavnet.
Jeg bruger 100% rene økologiske æteriske olier.
Fordele ved Energi Massagen: * Hæve energiniveauet * Sænker stress * Øge kropsbevidsthed * Støtte gennem sorg og kriser * Dæmpe angst og uro * Støtte dig i svigt * Hæve dit selvværd * Støtte dig, hvis du døjer med Skyld, skam eller dårlig samvittighed * Giver dig mod * Højner din koncentration og mange andre fordele……
Bestil din tid til en dag hvor du ikke har travlt, så får du meget mere glæde af behandlingen.
Pris 950 kr
3 behandlinger 2600kr

 


 


BODYWRAP/KROPSINDPAKNING (60 min.)
Jeg hjælper dig med at vælge det rigtige indpakning til din krop og ønsker. Opstramme, afgifte, cm tab, blodcirkulation, cellulitis er nogen af mulighederne.
Behandlingen begynder med indsmøring af hele kroppen og indpakning i infrarød varmetæppe som øger effekten af behandlingen.

650 kr


INFRARØD VARMEBEHANDLING 
Den infrarøde varme har en gavnlig virkning på rigtig mange lidelser, både fysisk og psykisk.
Bla. bekæmpelse af smerter, stress, betændelse og stivhed i kroppen, blodtryk og kalorier, fibromyalgi, psoriasis, overvægt, gigt.
En infrarød varmebehandling er modsat traditionelle saunaer hverken fugtig eller ubehageligt varm.

I forbindelse af ansigts- eller kropsbehandling: 200 kr