Home / Om Shohreh


VELKOMMEN TIL SHOROOM

ShoRoom står for Shohreh’s-rum. Jeg hedder Shohreh og er uddannet kosmetolog i Tyskland.
Mit arbejdsrum er lyst, varmt og giver en helt særligt ro og jordbundethed.
Jeg behandler kun én gæst ad gangen, så du vil være midtpunkt og få al opmærksomhed.
Desuden er mine behandlinger 98% manuelle. Jeg bruger ikke maskiner, da hver behandling
for mig også handler om nærvær og velvære. Jeg ønsker at give dig en sanseoplevelse,
der genopretter roen i krop og sjæl.

Jeg bruger Aveda-produkter fra top til tå. Som de største kærlighedshistorier stødte jeg på Aveda tilfældigt og har arbejde med de skønne produkter i snart 2 år. Aveda blev skabt i 1978 og er den første kosmetikvirksomhed som har modtaget den prestigefulde bevis Cradle to Cradle- certificering. Aveda er baseret på indisk ayurvedisk filosofi med målet at skabe en sund krop og et sundt sind, altså en holistisk tankegang.
Alle produkter er 100% plantebaseret, rene plante-ekstrakter og essentielle olier. Og så handler det om 100% ren nydelse som jeg glæder mig til at dele med dig.

Shohreh

Shohreh Bahrami

 

BEHANDLINGER HOS SHOROOM